TRIST! Natașa Raab, probleme grave de sănătate! Cum se simte celebra actriţă: ‘Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu’

Natașa Raab este una dintre cele mai apreciate actriţe de la noi din ţară. Din nefericire, problemele

de sănătate cu care se confruntă şi-au spus cuvântul, iar din cauza acestora vedeta nu a mai reuşit să urce pe scenă de câţiva ani.

Mai mult decât atât, moartea soţului său a făcut-o să sufere şi mai tare, iar în prezent trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Actriţa în vârstă de 66 de ani se află într-o suferinţă de aproape 6 luni, de când soţul său s-a stins din viaţă. Mai mult,

şi problemele sale s-au agravat mai mult în ultimele luni, iar acum Nataşa Raab este de nerecunoscut.

‘Soţul meu a avut un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l ‘prosteşti’ să facă ce vrei tu.

El spunea că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Ne-a părăsit anul trecut şi m-a lăsat singură. Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 20 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat

după aceea a venit moda cu insemi­nările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Nu duc lipsă de copii’, a declarat Natașa Raab pentru Click.

După cum a povestit chiar ea, Natașa Raab a suferit în urmă cu 20 de ani o intervenție chirurgicală din cauza unui cancer uterin, iar acum are o boală autoimună ce îi afectează creierul.

‘Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul.

Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma,

viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit’, a mai povestit Natașa. scrie ciao.ro

CITEȘTE ȘI...