Ultima discuție dintre Elodia și Cioacă. Ce a vorbit celebra avocată, înainte de a fi ucisă

Înainte de dispariția ei misterioasă din 2007, Elodia Ghinescu a avut o conversație cu soțul ei, Cristian Cioacă, cel care acum se află după gratii după ce a fost acuzat că a omorât-o pe celebra avocată.

A fost o discuție tulburătoare, mai multe probe bizare fiind găsite în telefonul Elodiei.

Înainte de dispariția ei misterioasă din 2007, Elodia Ghinescu a avut o conversație cu soțul ei, Cristian Cioacă, cel care acum se află după gratii după ce a fost acuzat că a omorât-o pe celebra avocată. A fost o discuție tulburătoare, mai multe probe bizare fiind găsite în telefonul Elodiei.

Ca parte a investigației, anchetatorii au făcut rost și de desfășurătorul conversațiilor dintre Elodia și soțul ei. Înainte de dispariție, avocata a făcut mai multe apeluri în telefonice în România, dar și în Suedia. Chiar înainte de dispariție, a fost sunată din Suedia, undeva după ora 11.40.

Care a fost ultima conversație dintre Elodia și Cioacă

După acest apel din Suedia, Elodia l-a sunat pe Cristian Cioacă. Mai exact, pe 29 august 2007 există un total de nouă apeluri telefonice, care chiar ar fi fost ignorate de anchetatori.

Elodia a sunat-o pe Ana, sora lui Cioacă, după care avocata a primit un apel de la un bărbat pe nume Florin Niamțu. A sunat și în Afganistan, pentru o conversație de 2 minute și 11 secunde. L-a sunat din nou pe Cioacă, la ora 14.30, după care a primit un apel de la un SPP-ist coleg cu Cioacă, Daniel Zabara, scrie Ciao.

CITEȘTE ȘI...