ULTIMA ORA! ANCA SEREA, MĂRTURII DUREROASE DESPRE PROBLEMELE DE SĂNĂTATE: “VOIAM SĂ-MI SCRIU TESTAMENTUL”

Anca Serea a acceptat provocarea de a vorbi despre problemele medicale pe care le are, dar și despre greutățile întâmpinate în cursul anului trecut. Cu vocea tremurândă, soția lui Adi Sînă a mărturisit

că a intenționat să își scrie testamentul în urmă cu câteva luni, când a fost extrem de bolnavă. Mamă a șase copii, vedeta a dezvăluit că, în trecut, medicii nu i-au dat prea multe șanse la viață.

Anca Serea, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate

2020 a fost un an cu câteva episoare delicate pentru familie Ancăi Serea; cu toții au contractat virusul SARS-CoV-2, copiii au fost nevoiți să nu mai meargă la școală din cauza pandemiei, iar ea a ajuns de urgență la spital atât în România, cât și în Bulgaria.

“Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată,

aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile. Acum sunt bine”, a mărturisit prezentatoarea pentru jurnaliștii de la OK! Magazine.

Potrivit declarațiilor vedetei, cu anemia se luptă de mai bine de două decenii. La acea vreme, doctorii care au tratat-o erau uimiți și se minunau că ea este în viață în ciuda problemelor de sănătate pe care le avea.

“Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune.

Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare.

Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc

cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău”, a mai spus Anca Serea, conform sursei citate.

Soția lui Adi Sînă va împlini 40 de ani luna viitoare, mai exact pe 2 februarie. Anca Serea a revenit pupitrul ştirilor sportive de weekend la PRIMA TV.

Anca Serea a vorbit despre al șaptelea copil

În cadrul interviului, vedeta a mărturisit că își dorește să devină mamă din nou, însă, deocamdată, nu poate să “lucreze” la acest capitol.

“Nu, momentan nu. În primul rând, nu-mi permite starea de sănătate. Nu se ştie în viitor, dar voi anunţa dacă va fi să fie”, a mai declarat Anca Serea pentru ok.magazine.ro.

CITEȘTE ȘI...