Ultima ORA! Arafat A Semnat Ordinul! Carantină De La Ora 00:00. Românii Care Vor Ieși Din Casă Doar Cu Declarație

Raed Arafat a semnat ordinul! Carantină de la ora 00:00. Românii care vor ieși din casă doar cu declarație. Aceasta intră în vigoare în data de 10.01.2021, au anunțat autoritățile.

Raed Arafat a semnat ordinul! Carantină de la ora 00:00. Românii care vor ieși din casă doar cu declarație

Intră în carantină mai multe zone din județul Timiș. Decizia a fost luată de către șeful Departamentului pentru Situații de urgență.

În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Timiș, în baza evaluării epidemiologice avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de urgență a emis astăzi, 09.01.2021, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru comunele Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Moșnița Nouă din județul Timiș.

Comunele din Județul Timiș intră în carantină pe 10.01.2021, ora 00:00.

Până astăzi, 9 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 668.202 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 596.515 pacienți au fost declarați vindecați.

Autoritățile au arătat că în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.403 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

CITEȘTE ȘI...