Ultima ora! Catalin Maruta, scos de pe post? Sefii de la ProTv au avut sedinta si au hotarat..

Dacă în anii trecuți emisiunea lui Cătălin Măruță era lider detașat de audiență, în ultima vreme, rating-ul său scade pe zi ce trece.

Prezentatorul a intrat în atenția șefilor, care i-au cerut să ia urgent măsuri pentru a resuscita show-ul pe care-l moderează de 12 ani.

Lucrurile s-au schimbat însă în ultimul timp: audiența lui e în cădere liberă. O vreme, șefii au sperat că-și va reveni, dar acum dau semne că răbdarea li s-a terminat. La postul din Pache Protopopescu, orice cădere de audiență reprezintă un serios semnal de alarmă.

Iar faptul că emisiunea lui Cătălin Măruță a fost detronată de cea a lui Teo Trandafir, show care până acum nu reprezenta un pericol pentru trustul PRO, concurența directă fiind „Acces direct”, difuzată de Antena 1, i-a făcut pe oficiali să-și pună un mare semn de întrebare.

Dacă în perioada de glorie îl lăudau și îl răsplăteau pe măsură pe Cătălin – la un moment dat, umbla zvonul că ar încasa de la PRO TV în jur de 15.000 de euro lunar -, acum, mai-marii au decis să-l bage în ședință și să-i atragă atenția că trebuie să caute soluții pentru revigorarea emisiunii, altfel existând riscul să scoată show-ul din grilă.

CITEȘTE ȘI...