ULTIMA ORA! Ce a rugat-o Nelu Ploieșteanu pe fiica sa înainte de a fi intubat

Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Un cadru medical a dezvăluit ce a rugat-o artistul pe fiica sa înainte de a fi intubat.

Nelu Ploieșteanu a fost internat la Spitalul Floreasca în data de 13 martie. Starea artistului era una gravă, plămânii lui erau afectați în proporție de 70%, iar saturația oxigenului era de 50%.

Lucrurile nu au evoluat pozitiv și medicii au fost nevoiți să-l intubeze. Înainte de procedura medicală la care a fost supus, interpretul de muzică lăutărească le-ar fi spus cadrelor medicale că este supărat

pentru că înainte de a se interna nu a reușit să ajungă la mormântul fiului său, Mihăiță, care suferea de tetrapareză spastică și s-a stins din viață în 2018. „Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre.

Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov.

A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”,

a dezvăluit un cadru medical din spital pentru impact.ro. Detalii despre starea artistului După ce artistul a fost internat, Florin Condurățeanu a dat detalii despre starea acestuia de sănătate: „Am vorbit acum două ore cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca.

El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă.

Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță.

Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu, la Antena Stars, potrivit click.ro. „El a venit (n.r. la spital) cu un aparat respirator foarte stricat, era fumător vechi. Plămânul lui nu mai avea elasticitate”, a mai spus jurnalistul. Citește și: Mirela Vaida nu mai prezintă emisiunea Acces Direct.

Cine i-a luat locul Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă” Unchiul lui Kate Middleton, acuzații la adresa lui Meghan Markle Cum reușește Andreea Berecleanu să se mențină în formă la 45 de ani.

Ultima ei masă e la ora 17.00 Drama lui Nelu Ploieșteanu Nelu Ploieșteanu a trecut prin momente extrem de grele în 2018, atunci când s-a stins din viață fiul său, Mihăiță. Băiatul, care avea 32 de ani, era imobilizat la pat,

fiind bolnav de tetrapareză spastică. Acesta s-a îmbolnăvit în copilărie, după ce a făcut un vaccin. Mihăiță era crescut de fosta soție a lui Nelu Ploieșteanu, Elena. „Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un banal vaccin i-a cauzat suferința. De la vârstă de două luni are tetrapareză spastică și encefalopatie. N-am vrut să-l operăm, pentru că puteam să-l pierdem.

La noi în casă nu se folosește cuvântul handicap. Când eu nu sunt acasă, băiatul nu mai vrea să mănânce, nu mai vrea să bea ceai. Dar eu nu prea plec de acasă. Vara plecăm la munte, din aprilie și până în octombrie.

De 26 de ani dorm cu el. Îl iau în brațe, iar el se simte în siguranță. Dacă Dumnezeu mi-a dat crucea asta, o duc, ce pot să fac?!”, mărturisea în urmă cu mai mulți ani fosta soţie a lui Nelu Ploieșteanu, potrivit evz.ro.

După moartea fiului său, artistul și-a alinat durerea cu muzică: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă mai ține pe picioare. Probabil cei care mă cunosc știu că sunt într-un contract de 10 ani la Slănic Moldova, la un restaurant.

Nu știu dacă mai trăiesc 10 ani. Vreau să fac cu niște băieți un material discografic, fac o piesă care se numește Magazinul de vise și aș

vrea să implic niște băieți minunați. Lăutarii nu îmbătrânesc, lăutarii doar mor” a povestit Nelu Ploieșteanu, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, în 2019. scrie unica.ro

CITEȘTE ȘI...