Ultima Ora! Fotograful Stas Blagoslovitu a decedat. Avea doar 33 de ani

Cunoscutul fotograf, Stas Blagoslovitu, s-a stins din viață. Acesta a decedat luni, 28 decembrie 2020. Vestea tristă a fost anunțată de oameni apropiați ai acestuia.

Stas Blagoslovitu a fost găsit fără suflare în locuința sa din orășelul Dumbrava, de către fratele său Corneliu Blagoslovitu.

„El a revenit din Statele Unite ale Americii pe data de 26 decembrie. Nimeni nu știa. A vrut să ne facă o surpriză. Apoi noi am aflat. L-am sunat, dar nu a răspuns la telefon. Astfel, am mers acasă la el și l-am găsit decedat, în după-amiaza zilei de 28 decembrie, în locuința sa.

S-au făcut prea multe speculații cu un vaccin. De fapt, Stas nici nu s-a vaccinat. Era altceva ceea ce a publicat pe Facebook, nu are nicio legătură cu COVID-19, nu vreau să intru în detalii”, a declarat Corneliu Blagoslovitu pentru COTIDIANUL.

Stas Blagoslovitu a decedat la vârsta de 33 de ani.

„Am primit o veste în noapte și nu mp pot liniști… Stas Blagoslovitu … Atât de devreme te-ai dus… Cândva parcă în glumă mi-ai spus că știi că vei trăi 33 de ani… și ai râs… Azi mă cutremură plecarea ta… la 33… Dumnezeu să te ierte și să-ți facă loc în Lumină…Amănunte nu știu încă. Doar știu ca e adevărat că Stas nu mai e printre noi”, a scris interpreta Georgeta Voinovan pe pagina de Facebook.

Mai multe persoane din anturajul lui Stas Blagoslovitu au scris mesaje de condoleanțe.

„Incredibil, Stas – cum ai ales de sārbātori sā pleci așa subit ??? De Crāciun am primit Felicitārile tale și acum ??? Ne-ai lāsat pe toți în nedumerire totalā. Am sā te țin minte mereu vesel și plin de glume. Ultima discuție așa a fost. Drum lin acolo unde te-ai pornit !!”, a scris Razvan Elena.

Fotograful moldovean Stas Blagoslovitu a călătorit în peste 100 de țări.

Redacția COTIDIANUL a realizat un interviu cu Stas, în luna aprilie a acestui an, după ce a revenit acasă cu o cursă privată din SUA.

Ultima postare pe Facebook al fotografului moldovean este din data de 1 decembrie.

„Cam așa arata certificatul care ne permite să călătorim”, a scris Stas, publicând și câteva fotografii. scrie cotidianul.md

Foto: Facebook, Stas Blagoslovitu
CITEȘTE ȘI...