Ultima Oră! Soţul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct. Cântăreaţa de muzică populară a rămas cu un băieţel

Soţul Marcelei Fota a murit luni după-amiază, la 47 de ani, după ce a suferit un infarct. Cântăreaţa de muzică populară se căsătorise cu iubitul său anul trecut, în februarie, după 13 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, care, acum, a rămas fără tată.

Soţul Marcelei Fota a murit. Bărbatul se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, fără rezultat însă. În cele din urmă a fost declarat decesul bărbatului, scrie craiovaforum.ro.

A fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Soţul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Marcela Fota, soră cu Mariana Ionescu Căpitănescu

Marcela Fota s-a născut în Gorj, dar Craiova a fost locul unde a învățat cu adevărat ce înseamnă drumul succesului în muzica populară. La vârsta de nouă ani, Marcela Fota a urcat pe scenă.

Atunci era eleva care încânta părinții, colegii și profesorii la serbările școlare. Astăzi este una dintre vocile inconfundabile ale muzicii populare oltenești.

Interpreta de muzică populară a crescut într-o familie numeroasă, cu trei fete și doi băieți. Sora sa mai mare, Mariana Ionescu Căpitănescu, i-a fost ca o mamă, dar, în același timp, și cea mai bună profesoară. Povestea cântecului popular pentru artistă a pornit din pasiune, dar și de la ideea

că Mariana era mereu în centrul atenției prin faptul că ea cânta și era chemată la evenimente. Atunci Marcela a zis că trebuie să-și fructifice talentul și să fie cel puțin la fel ca sora sa.

Mariana a fost motivația mea de a merge  mai departe pe acest drum. Atunci când ea a plecat de acasă, eu aveam șapte sau opt anișori. Îmi era drag când venea acasă și rămânea în urma ei o dâră de parfum.

 

O vedeam tot timpul aranjată, cu unghiile făcute, iar noi care făceam treabă prin gospodărie nu puteam să ne aranjăm ca ea. Atunci mi-am zis că trebuie să realizez ceva în viață. Ea mi-a dat imboldul acesta“, povestea Marcela Fota.

Momentul lansării în muzica populară a Marcelei Fota a fost în anul 1997. Atunci artista avea 19 ani și a cântat alături de Mariana Ionescu Căpitănescu melodia „Mai ții minte, sora mea“, cântec ce se bucură și acum de succes.

Noi suntem norocoase. Din atâta lume să te aleagă Dumnezeu să faci ceva care să-ți placă, să faci cu drag și să fii și iubit de public, este minunat!“, a spus interpreta de muzică populară.

CITEȘTE ȘI...