ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A FETIȚEI CRISTINEI CIORAN, NĂSCUTĂ PREMATUR:

După ce a născut prematur și a fost externată din spital în urmă cu doar câteva zile, Cristina Cioran a ținut și astăzi (nr. duminică) să le dea fanilor săi ultimele informații despre starea fetiței sale.

Actrița a publicat pe pagina ei de Instagram o imagine, prima de altfel după fericitul eveniment, în care apare

zâmbitoare, alături de iubitul ei, lângă de un mesaj special dedicat celor care sunt curioși cum se mai simte bebelușul, care a rămas internat în spital.

Citește și: Cristina Cioran, anunț pe Instagram după externare: ”Acesta este tatăl fetiței mele, legal acum”

„44, happy mom, happy wife! Va mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat să răspund tuturor și sper să nu va supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor.

Suntem optimiști și convinși că Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai stă acolo până crește suficient că să poată fi luată acasă! M au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Va mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să va dau vești!”, a scris vedeta pe Instagram.

Trebuia să nască în septembrie
Vedeta trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema a ales să vină mai devreme pe lume, pe 17 iulie. După ce a născut, Cristina Cioran a postat un mesaj pe contul de Instagram în care, cu ochii în lacrimi, îi ruga pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei.
”Sunt puternică. Și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, spunea Cristina Cioran la puțin timp după naștere.

În ciuda faptului că a trecut printr-un adevărat calvar, iar emoțiile au atins cote maxime, Cristina Cioran nu a vrut să cheme un preot la spital. Cei doi părinți cred în divinitate și sunt siguri că micuța Ema va supraviețui și o vor putea creștina așa cum se cuvine.

CITEȘTE ȘI...