ULTIMELE VEȘTI DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI GHEORGHE VISU! “ARE O BOALĂ CRONICĂ, E NORMAL SĂ FIE MAI AFECTAT!”

S-a crezut, initial, că este infectat cu noul coronavirus, dar, de fapt, Gheorghe Visu are alte problem la plămâni. Motiv pentru care este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Matei Balș” din Capitală.

În urmă cu două zile, Gheorghe Visu a postat, pe Facebook, un mesaj care i-a pus pe jar pe fanii săi: “Cârlan bătrăn atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”. Mulți, la momentul respectiv, au crezut că actorul s-a infectat cu noul coronavirus.

Realitatea este alta. Gheorghe Visu s-ar afla în spital din cauza unei boli la plămâni, cu care se confruntă de mai mulți ani. Carmen Tănase, colega lui de scenă, a oferit mai multe detalii.

“În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație. Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu.

Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta,

este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic. El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau

la Regina din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat”, a declarat Carmen Tănase, potrivit fanatik.ro.

Cine este Gheorghe Visu
Gheorghe Visu s-a născut la București, pe 2 iulie 1951. După ce a încheiat studiile la Licerul nr.25, a ales că studieze Arta Actorului, la Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale”.

Datorită talentului, a fost descoperit de producătorii din cinematografie și distrubuit în diverse roluri alături de nume

celebre precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinică sau Marin Moraru.

În 2016 și 2017 a fost recompensat cu șapte premii de interpretare în film și teatru

CITEȘTE ȘI...