Un italian și-a ucis iubita româncă în vârstă de 30 de ani , deoarece era însărcinată

Un om de afaceri italian a recunoscut sâmbătă că și-a ucis brutal iubita în vârstă de 30 de ani, însărcinată în trei luni.

Lăcrămioara a fost aruncată într-un șanț după crimă, iar ucigașul româncei riscă închisoare pe viață, scrie Gazzetta Molisana. Antonino Borgia, 51 de ani, proprietar al unei firme de construcții,

căsătorit și tatăl unui băiat, a înjunghiat-o de 10 ori cu un cuțit Ana Maria Lucrămioara di Piazza, născută în România, dar adoptată de o familie italiană.

Lăcrămioara a fost ucisă de iubitul care n-a reușit să o convingă să facă avort. Foto: Facebook Crima a avut loc într-o vineri de dimineață,

22 noiembrie 2019, în provincia Palermo. După ce a ucis-o, el a abandonat trupul tinerei românce pe marginea drumului, în șanț,

apoi s-a ocupat de afacerea sa și chiar s-a dus la un bar seara să se relaxeze. Borgia a devenit curând suspect, deoarece relația lor era cunoscută, mai ales în regiunea în care locuia tânăra.

După ce anchetatorii au adunat suficiente dovezi împotriva lui și l-au arestat, însă acesta a negat timp de mai mult de un an că el ar fi ucis-o pe fată. I-a tăiat gâtul, după ce a înjunghiat-o în burtă

Borgia și Lăcrămioara s-au întâlnit în dimineața zilei de 22 noiembrie 2019 în localitatea Balestrate, de unde au plecat într-o furgonetă albă spre un șantier unde firma bărbatului italian

executa unele lucrări, relatează Știri Diaspora. Antonio Borgia. Foto: Facebook Odată ajunși la șantier,

cei doi au întreținut un raport sexual, apoi au început să se certe. În acel moment, bărbatul italian a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe tânără în burtă.

Ea a încercat să fugă, dezbrăcată, dar Borgia a reușit să o prindă și a obligat-o să urce din nou în furgoneta lui. Bărbatul a promis atunci că o va duce la spital, dar pe drum cei doi au început din nou să se certe, iar el a lovit-o în cap cu un baston, apoi i-a tăiat gâtul cu cuțitul.

Cinci pacienți Covid au murit cu infecții nosocomiale în spitalul militar nou de campanie, inaugurat de Klaus Iohannis.

Publicăm dosarele lor Violențele bărbatului au fost semnalate către carabinierii din Partinico de doi martori, dar Borgia a reușit să ascundă trupul neînsuflețit al tinerei pe marginea unui câmp agricol dintre Balestrate și Partinico.

Carabinierii au descoperit cadavrul după câteva ore, l-au găsit înfășurat într-o prelată, legat și ascuns sub niște ramuri de copaci. Aici a început practic crima, aici a fost înjunghiată lăcrămioara, în burtă.

Foto: Captură video După câteva zile au fost descoperite și imagini cu primele momente ale agresiunii asupra româncei, surprinse de camerele de supraveghere din zonă. A recunoscut crima abia după un an Italianul de 51 de ani a recunoscut pe 2 ianuarie crima, încercând să explice mobilul ei.

Dacă inițial spunea că totul s-a întâmplat din cauza unui scandal de moment, acum a admis că a premeditat totul. Lăcrămioara l-a înștiințat pe Borgia că era gravidă, copilul fiind al bărbatului italian, și i-ar fi cerut acestuia suma de 3.000 de euro, amenințând totodată că-i va spune soției lui totul despre relația lor, dacă nu-i va da banii. Asta după ce fata i-a spus că-l iubește, iar el a încercat să o îndepărteze de el și să o convingă să facă avort.

Acum, Borgia riscă să fie condamnat la închisoare pe viață, procesul lui urmând să înceapă în octombrie.

CITEȘTE ȘI...