Un politician și-a pus capăt zilelelor din cauza depresiei

Moartea bruscă a unui fost primar din județul Caraș-Severin șochează o țară întreagă. Emanuel Dănilă – ce conducea orașul Bocșa de jumătate de an, și-a dat demisia din funcția de primar iar astăzi și-ar fi pus capăt zilelor.

Motivul ar fi fost depresia, declanșată se pare după ce politicianul s-a infectat cu coronavirus.

Fostul edil ar fi suferit și de alte boli grave și – de teamă că va fi răpus de problemele medicale, ar fi ales să moară chiar în pensiunea pe care o deținea, folosind o armă de vânătoare.

Emanuel Dănilă, în vârstă de 57 de ani, era la primul mandat de primar al orașului Bocșa, dupa ce a candidat din partea

Partidului Național Liberal. Doar 6 luni a fost însă, în funcție. În martie și-a dat brusc demisia, invocând scurt doar probleme de sănătate.

Azi-dimineață- la o lună de când a renunțat la scaunul de primar, a renunțat, se pare, și la viață.

Polițiștii și cadrele medicale au sosit de urgență la caz, dar în zadar. Politicianul era mort.

Primarul și-a pus capăt zilelelor din cauza depresiei
Oamenii legii n-au găsit niciun bilet de adio însă se merge pe ipoteza sinuciderii. Emanuel Danila avea o depresie puternică, ce s-a declanșat după ce primarul se infectase cu coronavirus. Suferea, se pare, și de cancer la plămâni iar apropiații spun că era sub tratament.

Însă covid-ul i-ar fi accentuat temerea de moarte, astfel că ar fi decis să își ia singur viața.

Colegii politicianului, în frunte cu Marcel Vela, s-auarătat puternic afectați de tragedie. Într-un mesaj pe rețelele de socializare, fostul Ministru de Interne a postat un mesaj de rămas bun:

CITEȘTE ȘI...