Un reporter ia un interviu unei familii. Doamna zice reporterul catre piranda cum se face ca majoritatea copiilor dvs sunt blonzi si pe deasupra..

Un reporter ia un interviu unei familii. Doamna zice reporterul catre piranda cum se face ca majoritatea copiilor dvs sunt blonzi si pe deasupra..

 

Într-un vagon de dormit cu paturi etajate călătoreau o pereche de îndrăgostiți și un bărbat. Bărbatul fiind pe patul de jos. La un moment iubitul se adresează fetei:
– Dragă, hai să-ți fac o fotografie.
– Chiar te rog.
Au făcut ei dragoste, după care băiatul aruncă prezervativul jos, alături de patul bărbatului. Acesta tace.

 

După un timp băiatul iar:

– Dragă, hai să-ți fac o fotografie.
– Chiar te rog.
Iarăși care băiatul aruncă prezervativul jos, alături de patul bărbatului. Acesta tace. După o oră, băiatul:
– Dragă, hai să-ți fac o fotografie.
Bărbatul:
– Încă un asemenea negativ, și-o să vă fotografiez pe ambii.

lgtest

Leul cheamă toate animalele şi le spune

 

Leul cheamă toate animalele şi le spune:
– Cei frumoşi – în stânga, iar cei deştepţi – în dreapta.
Toate animalele s-au despărţit, numai maimuţa a rămas pe loc.
– Tu ce faci? – o întreabă leul.
– Eu ce să fac, să mă rup în două?

Unei femei i s-a ivit ocazia să verifice telefonul soțului său. În lista de contacte, ea a găsit trei numere care i-au trezit suspiciuni, înregistrate ca ”cea mai blândă atingere”, ”lacrimi drăguțe” și ”stăpâna visurilor mele”.

Femeia deodată s-a întristat, după care s-a înfuriat foarte tare și fiind într-o criză de gelozie s-a apucat să apeleze pe rând aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele înregistrate cu aceste nume suspecte.
S-a dovedit, că numărul ”cea mai blândă atingere” – îi aparținea mamei soțului său, în spatele numărului ”lacrimi drăguțe” – era sora sa. Dar când a apelat persoana înregistrată ca ”stăpâna visurilor mele”, a auzit cum îi sună propriul telefon.
Femeia a izbucnit în plâns din cauza remușcărilor sale, pentru că nu a avut încredere în soțul său și a admis tot felul de gânduri urâte în privința lui.
Ca să-și repare greșeala femeia a mers la bancă, și-a retras toți banii din cont și i-a oferit soțului său. Când a povestit despre această întâmplare mamei soțului său, femeia emoționată s-a dus să-i cumpere fiului său un ceas de aur.
Când sora lui a aflat despre cele întâmplate, i-a dăruit fratelui o motocicletă foarte scumpă, pe care și-o dorea demult.

Bărbatul a fost foarte emoționat de această atitudine a femeilor din viața lui și chiar a lăcrimat puțin.
Mai târziu el a adunat toate darurile, a plecat de la soție și s-a căsătorit cu cea, care în telefonul său era înregistrată ca ”Alex – electricianu”.

CITEȘTE ȘI...