Un român în vârstă de 25 de ani, Gabriel Robert Marincat, a ucis în bătaie o fetiță de numai 18 luni în seara de 11 ianuarie.

n român în vârstă de 25 de ani, Gabriel Robert Marincat, a ucis în bătaie o fetiță de numai 18 luni în seara de 11 ianuarie.

Micuța ucisă era fiica iubitei bărbatului. Cum s-a apărat bărbatul

Criminalul va putea primi până la 24 de ani de închisoare

Românul care a comis oribila crimă era stabilit în Italia și locuia împreună cu iubita lui, Silvia Barni și fiica acesteia.

Copila era chiar fiica iubitei lui, care a lăsat-o în grija bărbatului în casa în care cei trei locuiau. Ei laveau domiciliul în via Dante Alighieri din Cabiate, Como, de aproximativ trei luni.

Sharon Barni, fetița de 18 luni, a rămas acasă cu

bărbatul de 25 de ani. Românul le-a povestit mamei și bunicii copilei că aceasta s-ar fi lovit, dar și-a revenit imediat.

Cum s-a apărat bărbatul
„A tras de un cablu și i-a căzut în cap radiatorul, dar nu părea ceva grav, fata a continuat să se joace”, a declarat bărbatul.

Deși a fost transportată cu elicopterul în stare gravă la spital, micuța a murit.

Versiunea bărbatului a fost demontată de anchetatori,

care au descoperit pe corpul micuței o serie de leziuni compatibile cu traume contondente pe tot corpul, dar și urmele unor abuzuri sexuale.

S-a adeverit că micuța Sharon Barni a fost, de fapt, batjocorită și bătută până la moarte, potrivit procurorilor.

Criminalul va putea primi până la 24 de ani de închisoare
Gabriel Robert Marincat a fost arestat pentru vio*ență se*uală

și maltratare și ar putea primi până la 24 de ani de închisoare. În prezent, românul urmează să fie judecat.

Fostul ministru italian de Interne Matteo Salvini a rămas profund impresionat de cruzimea bărbatului și a cerut castrare chimică pentru criminal.

”Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța

unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină”, a declarant Matteo Salvini.

CITEȘTE ȘI...