Un taximetrist român a fost înjunghiat mortal în Londra! Chiar unul dintre clienții săi l-a ucis

Un român stabilit în Londra a murit după ce a fost înjunghiat. Bărbatul era taximetrist, iar cel care l-a ucis era unul dintre clienții săi. Ce l-a împins pe client să recurgă la acest gest?

Gabriel Bringye urma să se căsătorească anul acesta

Taximetristul român a fost atacat joi, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit în apropierea unei școli din Tottenham, chiar în mașina sa.

Un șofer de autobuz a observat că bărbatul nu se mișcă din mașină, așa că a decis să cheme autoritățile, care au găsit trupul neînsuflețit al taximetristului.

Polițiștii și medicii au ajuns imediat la fața locului și după 40 de minute au declarat decesul bărbatului.

Gabriel Bringye s-a mutat din Oradea în Londra cu logodnica lui, Mara și locuiau împreună acolo de mai bine de 13 ani.

Din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu s-au putut căsători, însă și-au plănuit nunta pentru anul acesta și își doreau să facă tot posibilul pentru a nu o mai amâna.

“Planurile cu nunta au fost puse pe hold, din cauza pandemiei de coronavirus, dar Gabriel era optimist în legătură cu posibilitatea ca el şi Mara să se însoare anul acesta. Este o tragedie de neimaginat.

Gabriel era cel mai cumsecade om pe care l-ai fi putut cunoaşte”, a declarat unul dintre apropiați.

Uciderea bărbatului era plănuită de mai mult timp
Logodnica taximetristului este extrem de afectată după pierderea bărbatului și nu a putut discuta cu anchetatorii, însă sora și prietenii lui au făcut declarații importante pentru acest caz.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că Gabriel Bringye a fost ucis de un client într-o zonă cu trafic redus. Din mașină nu lipsea niciun lucru, deci nu poate fi vorba despre un jaf. Oamenii legii consideră că au de-a face cu un atac deliberat, pus la cale cu mult timp în urmă.

Imediat după uciderea bărbatului, autoritățile londoneze au intrat în alertă și s-au mobilizat, însă nu au găsit ucigașul până în momentul de față. Polițiștii vor studia minuțios ultima comandă a taximetristului pentru a încerca să prindă ultimul client.

Gabriel Bringye este a 15-a persoană care moare prin înjunghiere de la începutul anului, ceea ce îi determină pe anchetatori să aplice toate măsurile necesare pentru a găsi făptașul. scrie spynews.ro

CITEȘTE ȘI...