UPDATE: A murit tată Mădălinei Manole

Tatăl Mădălinei Manole a murit. Inca o tragedie s-a abatut in familia Madalinei Manole. Tatal indragistei artiste a pierdut in aceasta seara lupta cu viata. Fiul acestuia, Marian, a facut anuntul trist.

Ioan Manole, tatal Madalinei Manole a fost diagnosticat cu coronavirus si a fost internat la sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Ploiesti. Potrivit click.ro, tatal regretatei artiste a pierdut lupta cu viata in urma cu putin timp.

Știre în curs de actualizare!

Tatăl Mădălinei Malone, infectat cu Covid-19 ar fi intrat în stop cardio respirator în urmă cu puțin timp. Medicii ar fi făcut făcut tot posibilul să îl resusciteze și au reușit să îl mențină în viață, însă starea sa se arată în continuare foarte gravă. Băiatul lui, fratele marii artiste, ar fi declarat la  tv că nu sunt prea multe șansa ca tatăl său să iasă cu bine din acest impas.

Tatăl Mădălinei Manole ar fi făcut stop cardio respirator și este în stare foarte gravă

Fiul bărbatului susține că medicii nu îi dau prea multe șanse tatălui său și situația este deosebit de gravă. Deși au făcut tot posibilul și au reușit să îl aducă la viață, tatăl Mădălinei Manole continuă să se afle în comă.

CITEȘTE ȘI...