UPDATE: Din păcate, încă o victimă a incendiului de la Popești Leordeni a murit.

Unul dintre oamenii răniți în incendiul din Popești Leordeni, transferat în Germania, a murit

Bărbatul avea 54 de ani și arsuri pe 70% din suprafața corpului, iar căile respiratorii erau grav afectate. Acesta fusese transferat în Germania la 25 iulie, la două zile de la incident

Este deja al treilea deces provocat de respectivul incendiu. Alte două persoane au decedat în spitatele din țară.

Incidentul a avut loc la dat de 23 iulie. Inițial, înainte să fie transferat la spitalul din Germania, bărbatul a fost tratat la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat, duminică, într-o intervenție la Digi24, că un pacient dintre cei care au fost internați la spital în urma exploziei care a avut loc, vineri, la o hală de reciclare din Popești-Leordeni, a decedat la spital. Este vorba de un bărbat care nu este de cetățenie română, potrivit medicului.

Șeful DSU a anunțat, duminică, decesul unuia dintre pacienții internați la Floreasca, în urma exploziei care a avut loc, vineri, la o hală de reciclare din Popești Leordeni. De asemenea, Raed Arafat a mai spus că trei pacienți au fost transferați azi cu o aeronavă militară la o clinică din Germania, iar un al patrulea rănit în urma exploziei se află în continuare la spital, în stare gravă.

„Trei au plecat în dimineața asta în Germania, iar al patrulea care a rămas este într-o stare critică, din păcate. Au fost cinci, din păcate, unul care a decedat, dintre trei care au fost transferați în Germania, iar nu a putut fi transferat, fiind în stare gravă. Pacientul care a decedat era de o altă cetățenie, alta decât cetățenia română”, a declarat Raed Arafat, duminică, într-o intervenție la Digi 24.

Știrea inițială

Un incendiu de proporții a izbucnit într-un depozit din Popeşti Leordeni. Din primele informații ale celor de la fața locului, opt persoane au fost rănite din cauza flăcărilor, iar două sunt în stare gravă. Cele șase persoane surprinse de incendiu au fost intoxicate cu fum, dar starea lor este stabilă.

A murit una dintre victimele exploziei din Popești Leordeni. Doi dintre răniții grav în urma exploziei din Popești Leordeni vor fi transferați cât mai repede, posibil în Germania.

În urma exploziei au fost rănite 11 persoane. 5 dintre ele aveau arsuri extrem de grave și au fost intubate și ventilate mecanic.

Unul dintre răniți, care era internat la spitalul Floreasca cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, a decedat.

CITEȘTE ȘI...