Vasilica Ceterasu si-a intrebat sotia la TV cu cati barbati s-a iubit inainte sa fie cu el

Curios peste masura, Vasilica Ceterasu i-a adresat sotiei sale, care i-a daruit la sfarsitul anului trecut o fetita, o intrebare tare incomoda.

In plus, aceasta s-a intamplat la televizor. Amalia i-a raspuns detasata artistului cati barbati i-au trecut prin pat inainte sa fie cu el.

Sotia lui Vasilica Ceterasu i-a spus acestuia ca el e primul barbat din viata sa si, spera ca va fi si ultimul.

„(…) Am avut treaba la un proiect frumos, cu balet – vreau sa duc la un alt nivel; adica sa fie spectacol, show, gen: Michael Jackson din Oncesti – cu populara, cu taraf, cu band, cu regie, cu rock. (…) Am avut ceva indoieli, dar acum sunt sigur. (…) Cati au fost inainte, asta as vrea sa stiu. Am intrebat-o si a spus ca sunt primul si ultimul. Te mint eu?”, a marturisit Vasilica Ceterasu in cadrul unei emisiuni tv.

„Da, bineinteles, o sa fie un spectacol pentru toti oamenii, pentru tot tineretul. Incercam sa aducem traditia la un alt nivel, sa modernizam. (…) Da, eu sper ca e ultimul. Eu nu am indoieli asupra lui, eu nu m-am gandit sa-l duc niciodata la poligraf, eu cred in el.”, a declarat sotia lui Vasilica Ceterasu, Amalia Ursu, in cadrul aceleiasi emisiuni.

CITEȘTE ȘI...