Vecinii au confirmat zvonurile. Ce s-a intamplat cu Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania?

Ultimele vesti despre Adriana Iliescu nu sunt deloc bune. Potrivit presei, cea mai batrana mama din Romania nu a mai fost vazuta de aproximativ o luna. Vecinii au confirmat informatiile si iau in considerare scenariul ca s-ar simti rau.

De aproape o luna, Adriana Iliescu este de negasit. Vecinii din Drumul Taberei spun ca in ultima perioada nu au mai vazut-o pe mama Elizei. Ei iau in considerare scenariul ca cea mai batrana mama din Romania s-ar simti rau.

In plus, Adriana Iliescu ar avea probleme financiare in ultima perioada, iar telefoanele ar fi suspendate pentru neplata.

“Nu stim ce se intampla cu dansa. Am inteles ca ar avea telefoanele taiate pentru neplata, asa zicea o vecina zilele trecute. Pe afara nu am mai vazut-o de 2-3 saptamani, desi dansa iese la magazin. Poate se simte rau, cine stie. Pe fata am mai vazut-o. Daca se intampla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O sa ne interesam”, a spus o vecina de-a Adrianei Iliescu pentru impact.ro.

Ce pensie are Adriana Iliescu

A impresionat toata Romania cand a devenit cea mai batrana mama din tara. Din fericire, Adriana Iliescu inca este alaturi de fetita ei, Eliza.

Din pacate insa, cele doua se gospodaresc dintr-o pensie mica. A muncit ani de zile ca profesor universitar, a scris si carti pentru copii, dar acum isi dramuieste fiecare leu. Se gandeste in fiecare zi la ceea ce se va intampla cu Eliza, dupa ce ea nu va mai fi.

Adriana Iliescu primeste lunar suma de 2.000 de lei. Cu toate acestea, reuseste cumva sa treaca de la o luna la alta. Face sacrificii si a invatat-o si pe Eliza sa se gospodareasca asa cum trebuie.

Chiar daca ii este greu, cea mai batrana mama din Romania nu se plange. Ba dimpotriva, considera ca sunt alti oameni mult mai necajiti decat ea.