VESTE PROASTĂ! STAREA DE SĂNĂTATEA A MIOAREI ROMAN S-A AGRAVAT. DECLARAȚII DE ULTIMĂ ORĂ: „ESTE INTERNATĂ ÎN SPITAL. TESTUL COVID A IEȘIT…”

După ce a anunțat că divorțează de Marius Elisei înainte de Crăciun, Oana Roman are din nou probleme. Mama sa, Mioara, este internetă în spital. Sora vedetei, Catinca, a fost cea care a dezvăluit informația.

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit în ultimele zile, iar fiicele sale au dus-o imediat la spital pentru a face testul covid. A fost internată și urmează să fie externată, vineri, 15 ianuarie.

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg să o iau de la spital”,a declarat Catinca Roman.

Este grav bolnavă și ajutată de fiica sa
Mioara Roman are boala Parkinson. Pentru a putea fi alături de femeia care i-a dat viață, Oana Roman a luat decizia de a se muta cu mama ei. „Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști.

Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează? Ea mereu îmi spune „Nu mai vreau să fiu o povară” și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă.

Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu.

Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta, că un om care a fost o forță a naturii să își piardă…

Nici doctorii nu pot să facă prea multe. Ea are parte de cea mai bună îngrijire medicală. Ea primește ajutor medical, dar sunt anumite lucruri pe care medicii nu le pot face. Nu e ceva care se operează sau trece, sunt niște

boli degenerative care nu pot fi controlate sută la sută. Asta e greu, foarte greu”, a spus Oana Roman la kanald.

CITEȘTE ȘI...