VESTE TRISTA! A murit Alexandru Ciorniciuc la doar 23 de ani! Tânărul fotbalist suferea de o boală gravă

Alexandru Ciorniciuc a murit la doar 23 de ani, după ce multă vreme s-a luptat cu o boală gravă.

Vestea morții tânărului fotbalist a îndurerat pe toată lumea, iar familia lui este sufletul sfâșiat. Anunțul că Alexandru Ciorniciuc a murit a fost făcut chiar de tatăl lui.

La doar 23 de ani, tânărul fotbalist se lupta cu o boală gravă… cancer. Alexandru Ciorniciuc a murit, după ce a luptat până în ultima clipă, însă organismul său nu a mai rezistat.

Familia tânărului este în stare de șoc, iar cel care a anunțat decesul lui Alexandru a fost chiar tatăl lui, Sorin. ‘Azi, la ora 21:30, băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu!

Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri. Pentru că ai fost un înger pe pământ’, a scris tatăl lui Alex, Sorin, pe una dintre rețelele de socializare.

Alexandru Ciorniciuc a murit miercuri noapte. Familia a sperat până în ultima clipă să-și revină. Pe data de 21 aprilie, fotbalistul a fost transportat din Turcia cu o ambulanță până în România.

Recent, medicii au decis să-i facă încă o operație. Din nefericire, din acel moment, fostul campion de la Dinamo a fost băgat în comă indusă, iar corpul său nu a mai rezistat.

Alexandru Ciorniciuc a murit la 23 de ani

Vestea că Alexandru Ciorniciuc a murit a venit ca un șoc pentru toată lumea. Prietenii fotbalistului și-au exprimat regretele postat mesaj pe conturile de socializare.

‘Omule mare, nici cuvintele nu mi le găsesc, sa-mi exprim Tristețea pe care o am de azi dimineața, îți mulțumesc pentru toate sfaturile,

pentru tot ce m-ai învățat și pentru felul tău de a fi… încă nu-mi vine sa cred ce am auzit și îmi doresc mult ca intr-o zi sa ne revedem, ai lăsat un gol imens in sufletul persoanelor care te-au întâlnit, îmi pare rau ca aceasta

boala ți-a adus sfârșitul și îmi doresc ca acolo unde ești, sa fi bine. Rămas bun prietene, omule mare! Condoleanțe întregii familii și prietenilor!’, este mesajul transmis de unul dintre prietenii lui Alex. scrie viva.ro