VESTE TRISTA! A murit artistul Corin Dobrinescu. A fost lovit de o mașină, pe stradă

Doliu în lumea muzicii din România. Artistul Corin Dobrinescu a murit la 54 de ani, după ce a fost lovit de o mașină.

Interpretul de muzică populară a traversat neregulamentar și a fost izbit din plin de o mașină care venea cu viteză.

Este durere mare în lumea muzicii populare, după ce Corin Dobrinescu a murit. Artisul a fost izbit din plin de o mașină și aruncat zeci de metri în aer, după ce a traversat neregulamentar.

Medicii de pe ambulanță au încercat să facă tot posibilul să-i salveze viața, însă totul a fost în zadar.

„Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat’, potrivit autorităților locale.

Corin Dobrinescu a murit lovit de mașină

Nenorocirea a avut loc sâmbătă, 22 mai, în localitatea Horezu, iar evenimentul nefericit a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Se pare că artistul însoțit de mai multe persoane au trecut pe partea cealaltă a șoselei. Imediat cu au ajuns pe cealaltă parte,

în mod inexplicabil, Corin Dobrinescu s-a întors, dar fără să se asigure. Chiar în momentul în care era în mijlocul drumului, o mașina care circula cu viteză l-a lovit din plin și a fost aruncat câțiva metri în aer.

Martorii au sunat la 112, însă medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Corin Dobrinescu a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a traversat printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

Un echipaj de poliție al IPJ Vâlcea l-a testat pe conducătorul auto cu etilotestul, iar rezultatul a fost 0.

CITEȘTE ȘI...