VESTE TRISTĂ! O FEMEIE DE 35 DE ANI S-A STINS DIN VIAȚĂ DIN CAUZA COVID-19: „MĂ LUPT ÎN FIECARE ZI PENTRU VIAȚĂ”

Iunona s-a stins din viață după ce nu a mai făcut față virusului SARS-CoV2. Avea doar 35 de ani și s-a luptat până în ultima clipă ca să trăiască.

Tânăra era din Chișinău, dar se mutase în Botoșani pentru a lucra. Avea un salon specializat în tehnica unghiilor cu gel, iar clientele îi treceau

pragul în număr foarte mare. Din păcate, la sfârșitul lunii noiembrie Iunona a aflat că a contractat virusul SARS-CoV2.

A urmat procedurile și a fost internată în spital, unde a primit îngrijiri medicale. Se făcuse bine, astfel că medicii au externat-o.

La scurt timp, boala a revenit și s-a agravat și a dus la decesul tinerei, arată botosaneanul.ro

Iunona: „Mă lupt în fiecare zi pentru viață”

La începutul lunii decembrie, Iunona transmitea un mesaj tuturor clientelor sale. Cele care erau obișnuite să meargă la salonul tinerei

s-au trezit cu programările anulate și nu au fost deloc mulțumite de acest aspect.

Ce nu știau ele era că Iunona se lupta pentru viața ei și nu se mai gândea la afacerea pe care o pusese pe picioare.

”Vreau să vin cu o concretizare pentru clientele care s-au dovedit a fi foarte nemulțumite că programările pentru luna decembrie s-au anulat. Fetelor, voi vreți unghii, dar eu mă lupt în fiecare zi pentru viață!!!

Vă rog să faceți diferența!! Azi eu sunt aici și lupt cu Sars-Cov-2, mâine poți fi tu în locul meu, căci nu e nimeni protejat. Rog puțină înțelegere”, a scris Iunona pe 3 decembrie.

Deși a încercat să se lupte cu toată ființa sa, Iunona nu a mai putut face față bolii și s-a stins din viață. Cei care au cunoscut-o și

care au apreciat-o au rămas șocați la aflarea acestei vești. O prietenă de-ale sale a postat un mesaj emoționant pe pagina acesteia de Facebook.

”Scumpa noastră, ai lăsat durere în inimile noastre, dar vom păstra amintirea doar de bine. Ai fost omul care m-a ajutat să depășesc urmele violenței, mi-ai fost cel mai bun psiholog în perioada mea grea, cea mai

calificată meşteriță întâlnită. Îmi bucurai starea sufletească prin modele de unghiuțe pe care mi le făceai! Ai fost şi vei rămâne în inimile noastre”, a scris o prietenă îndurerată la aflare veștii.

CITEȘTE ȘI...