Veste trista! Un copil de doar 3 ani a murit, după 48 de ore de dureri incredibile de stomac! Ce au descoperit medicii

Un minor în vârstă de trei ani a decedat, după ce timp de două zile s-a plâns de dureri mari de stomac. Din păcate, medicii nu au putut să îl salveze.

Un băiat în vârstă de trei anișori a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce timp de două zile a acuzat dureri mari de stomac. Medicii din Bristol, însă, nu au mai putut să îl saveze pe băiețel.

Jude Chinn, băiatul de trei ani, a început să plângă de dureri de stomac și să vomite. Părinții l-au dus imediat la doctor,

după ce a acuzat stări de rău. I-a fost făcută o ecografie, iar doctorii au constatat faptul că intenstinele i se răsuciseră în burtă.

A fost băgat de urgență în operație, dar copilul nu a supraviețuit, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Băiețelul de trei ani a murit, după două zile de chin

O parte din intestinul lui nu mai funcționa. Timp de 24 de ore s-a luptat pentru viața lui, însă, din păcate, a decedat.

”Era un băiețel sănătos, zâmbitor și fericit, care își iubea frații. L-am culcat și după o oră a început să plângă de durere. I-a fost rău toată noaptea iar dimineață era letargic, așa că am chemat ambulanța, care l-a dus

la spitalul Musgrove Park. Acolo i s-a făcut prima evaluare iar medicii au crezut inițial că are diabet, dar toate analizele au infirmat asta”, a povestit mama copilului, potrivit publicației „The Sun”.

Incidentul a avut loc anul trecut în data de 5 iunie. Familia face în prezent o campanie de strângere de bani pentru cei aflați în situații similare. Până acum s-au strâns 23.500 de lire.

”În acel moment, lumea noastră s-a destrămat.

Însă, am fost uimiți de grija și compasiunea fiecărui membru al personalului din spital”, a spus mama lui.

Și tatăl băiețelului a oferit declarații:

”Vom strânge cât mai mulți bani posibil, pentru că oricine din situația noastră merită asta. Am discutat cu câțiva prieteni, și am stabilit să o facem cu multă dăruire”. scrie ciao.ro

CITEȘTE ȘI...