VETERANUL DE RĂZBOI VICTOR NĂSTASE A MURIT! ESTE CETĂȚEAN DE ONOARE A TREI LOCALITĂȚI

Victor Năstase, general doctor farmacist, profesor emerit al Universitãtii de Medicină și Farmacie (UMF) „Gr. T.Popa” din Iași, a murit! S-a întâmplat pe 10 decembrie, în urma unui stupid accident chiar de Sfântul Nicolae.

Originar din comuna Dodești, judetul Vaslui, Victor Năstase era plin de viață, în ciuda vârstei, 94 de ani, chiar tocmai scosese o carte de memorii.

Victor Năstase a fost numit anul trecut cetățean de onoare al comunei Viișoara, apoi și al comunei Dodesti, pentru ca în luna septembrie să devină cetățean de onoare și al municipiului Iasi.

Veteranul de război Victor Năstase a murit! Este cetățean de onoare a trei localități

Victor Năstase s-a stins din viață la Clinica de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iasi, iar pe 13 decembrie a fost înmormântat cu onorurile militare

demne de un general de brigadă, veteran de război, membru emerit al Facultății de Medicină și Farmacie, fost elev al Colegiului „Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad, scrie vremeanoua.ro.

„Am primit cu multă întristare vestea trecerii din această viață a domnului Victor Năstase, Profesor Emerit al Universitãtii de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, general și veteran de război.

Pentru dumnealui, viața a fost carieră, a fost familia. A fost un exemplu de noblețe, decență și dăruire. În aceste momente de întristare, împreună cu familia, prietenii, oameni care l-au cunoscut si l-au apreciat,

ne rugãm pentru odihnă veșnică în lumină și pace. Condoleanțe și binecuvântări pentru familie și pentru toți cei îndoliați! Amintesc că în data de 29 noiembrie 2019, domnului profesor i s-a acordat titlul

de Cetățean de onoare al comunei Viișoara, titlu acordat pentru merite deosebite în activitatea profesională, pentru promovarea comunei Viișoara”, au fost cuvintele primarului comunei Viișoara, Liviu Pîrciu.

CITEȘTE ȘI...