VIDEO – Fetiță de cinci ani, torturată cu sălbăticie. Era bătută chiar de mama ei

 Scene de o sălbăticie rară, cu o copilă de numai 5 ani torturată de mamă cu suflet de monstru, îngrozesc opinia publică.

Femeia în stare de asemenea orori filma tot chinul micuței și, după spusele vecinilor, ar fi vândut imaginile unui   

Oamenii au sunat la poliție, ba chiar au vrut să intre peste ea în casă ca să o salveze pe cea mică – însă femeia – când s-a văzut încolțită – a fugit în Tulcea – la concubin. Acolo au prins-o anchetatorii și au încătușat-o. Tatăl fetiței e plecat la muncă în Germania și când a auzit cutremurătoarea veste a pornit spre România.\r

Tatăl copilei bătute de mamă trimitea bani din Germania\rSpune că i-a tot trimis bani, dar de o vreme observase și el că se întâmplă ceva dubios și a închis robinetul.„Banii nu se duceau la copilul meu, copilul meu nu era îmbrăcat, copilul meu nu era întreţinut cum trebuie, banii se duceau la prietenii ei, domnii alcoolişti.

Am vorbit cu ea să mă duc în ţară să-mi dea fata! Am vrut să-i ofer şi suma de 500 de euro lunar, numai să-mi dea fata s-o cresc. N-a vrut!”, spune tatăl micuței.Copila de 5 ani este acum în grija asistenților de la Protecția Copilului. Tatăl ar vrea să o ia cu el în străinătate, departe de chinurile pe care le-a trăit acasă. Femeia mai are două fete, una de 19, alta de 12 ani. Amândouă au fugit de acasă tot din pricina torturii.

CITEȘTE ȘI...