VIDEO: Imagini halucinante la Bistrița-Năsăud. Un băiețel de 5 ani este bătut cu o bâtă de un bărbat îmbrăcat în Moş Nicolae. Totul, la îndemnul mamei sale

Scene stupefiante au abut loc la Bistrița-Năsăud, unde un copil a fost maltratat de Moș Nicolae, în uralele mamei celui mic.

Scene stupefiante au abut loc la Bistrița-Năsăud, unde un copil a fost maltratat de Moș Nicolae, în uralele mamei celui mic.

Un băieţel de 5 ani dintr-un sat de pe Valea Bârgăului, Bistriţa-Năsăuda, fost înspăimântat de un bărbat îmbrăcat în

Moş Nicolae, chiar la îndemnul mamei. Micuțul a fost ţinut în genunchi lângă un perete şi pus să promită că va fi cuminte. Toată scena se vrea a fi o lecție pentru copil, să nu mai mâzgâlească pereţii grădiniţei.

Totul s-a petrecut în ziua de Moș Nicolae, în urmă cu trei ani. Bărbatul nu doar că îl amenință pe copil, dar îl și atinge cu toiagul, moment în care micuțul se sperie și începe să plângă în hohote.

Mai mult, presupusul Moș l-a pus pe copil să stea în genunchi, lângă un perete, și să promită că va fi cuminte.

Halucinant este că totul a fost pus la cale chiar de mama minorului, care a asistat calmă la toată scena, surprinsă într-un filmuleț, de rudele celui mic. Alături de băieţel, mai este pusă în genunchi şi o fetiţă,

 

căreia i se aplică acelaşi tratament. Pe fundal femeia poate fi auzită când își avertizează copilul că îl va chema pe Moş Nicolae să îl pedepsească dacă nu este cuminte.

 

Filmuleţul a ajuns la tatăl natural al copilului, stabilit în judeţul Constanţa, care a făcut publice imaginile îngrozitoare. Potrivit Adevărul.ro, în urmă cu câteva zile, bărbatul i-a trimis mamei copilului o sumă de bani,

pentru a-i achiziţiona acestuia cadouri de Moş Nicolae. Pentru a-i arăta că banii au ajuns unde trebuie, femeia i-a trimis tatălui copilului filmuleţul care îl înfăţişa pe băieţel terorizat de Moş Nicolae.

Reacția autorităților

Tatăl minorului a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului din Constanţa, care a luat legătura cu specialiştii din Bistriţa-Năsăud. Cei din urmă au pornit o anchetă și au fost la apartamentul femeii, care trăiește cu concubinul ei.

„Am văzut şi noi filmuleţul. Se pare că tatăl locuieşte în judeţul Constanţa şi la vizionarea filmului a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa, care mai apoi a luat legătura cu noi. Tatăl ar fi trimis

bani mamei pentru a-i face o bucurie copilului. Aşa ceva nu se face nici măcar de Moş Nicolae. Copilul a fost abuzat şi traumatizat emoţional şi i s-au încălcat mai multe drepturi”, a declarat Teodor Sângeorzan, şef serviciu în cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, pentru sursa citată.

„Poliţia s-a autosesizat ca urmare a unor imagini video apărute în mass-media. În urma verificărilor, poliţiştilor Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de rele tratamente aplicate minorului. Poliţiştii au solicitat sprijin psihologic la DGASPC”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

CITEȘTE ȘI...