VIDEO: Scene șocante în Hunedoara. Un bărbat și-a bătut cu brutalitate fiul și nepotul în parc. Ce a urmat

Un bărbat de 29 de ani din Hunedoara a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a lovit cu sălbăticie fiul și nepotul într-un loc de joacă din municipiu. Nepotul este încă la spital.

Scene șocante în Hunedoara. Un bărbat și-a bătut cu brutalitate fiul și nepotul în parc. Ce a urmat. Foto: adevarul.ro

Polițiștii, alertați prin 112, îl cercetează pe bărbat și pentru tulburarea liniștii şi ordinii publice, faptele sale violente fiind comise în loc public.

Agresiunea a fost filmată cu un telefon mobil. Bărbatul spune că a mers către locul de joacă atunci când a auzit că fiul său se ceartă cu un alt copil.

Unul dintre copii este încă la spital

În imaginile surprinse cu un telefon mobil se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă furios către un copil care se dădea pe un leagăn, îl înjură, strigându-i „Vino aici, f… morţii mă-tii” şi îl ridică, strângându-l cu mâinile de gât până deasupra capului, apoi îl trânteşte cu putere pe caldarâm, relatează Adevărul.

VIDEO

Copilul în vârstă de 13 ani, a rămas nemișcat. Câteva secunde mai târziu, filmarea arată cum bărbatul se îndreaptă spre un alt copil, îl înjură şi îi face aceeaşi manevră violentă. Cel de-al doilea copil este chiar fiul agresorului.

Din informațiile oferite de martorii agresiunii, unul dintre copii a fost transportat la spital. În acelaşi timp, agresorul a fost reţinut de poliţişti.

„Duminică, în jurul orei 15.50, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliţiei, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit sursei citate, cel de-al doilea copil agresat este fiul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani. El a fost solicitat la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor DGASPC.

„Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite (se pare că starea lui este bună). Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoţit. Autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a mai precizat Bogdan Niţu.

„Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soţiei sale)”, a completat reprezentantul IPJ Hunedoara.

S-au extins cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice, faptele sale violente fiind comise în loc public.

Sursa: CITESTE.Info

CITEȘTE ȘI...