Viral: Gigi Becali ajută autoritățile în lupta cu COVID-19: „Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii”.

Gigi Becali a declarat, joi, că vrea să aducă medicamentele: Favipiravirul din India sau Arbidolul din Rusia, pentru a-i vindeca pe oameni infectați cu virusul Covid-19.

Gigi Becali s-a retras o perioadă din zona aparițiilor media pe zona sportivă, însă revine, implicându-se în lupta contra pandemiei de Covid-19.

Omul de Afaceri FCSB a afirmat că mama sa se simte bine și că s-a vindecat de infecția cu COVID-19, suferită cu câteva săptămâni în urmă.

Gigi Becali se implică și ajută spitalele din România în lupta cu Covid-19 Acesta vrea să cumpere medicamente din alte țări, cum ar fi India și Rusia, pe care le va distribui în farmaciile din țara noastră, pentru a putea fi achiziționate fără niciun fel de adaos.

Gigi Becali aduce medicamente românilor, din India și Rusia
Gigi Becali mai spune că el a procurat aceste medicamente, din India și Rusia, pe care le-a administrat familiei, prietenilor şi vecinilor care au fost infectați cu Covid-19. Acesta mai declară că este dispus să aducă chiar și vaccinul anti-Covid din Rusia.

CITEȘTE ȘI...