Vulpița de la Acces Direct, o nouă fotografie pe Instagram, după plecarea din București! Cu ce se ocupă acum Veronica Stegaru

Au trecut mai multe luni de când Vulpița a plecat de la Acces Direct, însă iată cu ce se ocupă acum Veronica Stegaru din Blăgești. Tânăra a postat o nouă fotografie pe contul său de socializare.

După ce anul trecut a fost un adevărat fenomen în țara noastră, după apariția la Acces Direct, Veronica Stegaru sau Vulpița, așa cum a fost numită la București, a decis că e timpul să plece acasă împreună cu soțul ei.

Vulpița de la Acces Direct a postat o nouă imagine pe Instagram

Cei doi au ajuns înapoi pe plaiurile din satul natal, Blăgești, iar viața fără griji de la București a rămas doar o amintire pentru cei doi. Acum tânăra nu mai e atât de activă în mediul online precum era anul trecut, însă iată că pagina sa de socializare îi mai aduce aminte din când în când de momente petrecute în Capitală.

Asta s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp, atunci când ea a publicat pe Instagram o imagine alături de prietena sa, Doina, reporterul Acces Direct care i-a fost tot timpul aproape în perioada în care a locuit la București.

Acum pentru Vulpița aceste lucruri au rămas doar o experiență, asta deoarece nu și-au dorit să-și facă o nouă viață la Capitală, să-și caute de lucru sau să își aducă fetița să locuiască cu ei.

Vulpița se pregătește să fie din nou mamă

Deși s-a întors acasă, Vulpița are toate motivele să fie din nou foarte fericită, asta pentru că devine din nou mamă chiar la sfârșitul lunii aprilie, atunci când va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Veronica și Viorel Stegaru vor fi din nou părinți, iar de data aceasta vor avea un băiețel care va purta numele Radu, cel mai probabil, după cum chiar ei afirmau în urmă cu mai mult timp.
veronica roscata selfie

Cum a ajuns Veronica pe platourile de filmarile de la Acces Direct

Deoarece emisiunea Acces Direct se ocupă cu cazurile sociale din țară, așa a fost și situația Veronicăi și a lui Viorel Stegaru, doi locuitori dintr-o comună din Vaslui, după ce a afirmat că a fost violată de mai mulți bărbați.

În acest caz s-a făcut o anchetă în timpul emisiunii, iar pe parcursul a mai multor săptămâni s-a dovedit că de fapt Veronica Stegaru a mințit, și într-adevăr a fost protagonista unor scene intime, însă care s-au întâmplat cu acordul ei, devenind astfel infidelă în fața soțului său.

El a iertat-o, iar de aici a început o adevărată aventură a lor la București, iar cei de acasă i-au putut urmări în diverse ipostaze de-a lungul celor 9 luni din Capitală. scrie spynews.ro

CITEȘTE ȘI...