Zanni, primele dezvăluiri la revenirea în țară. Cu ce probleme se confruntă câștigătorul de la Survivor

Câștigătorul de la Survivor România, Zanni, a povestit că a revenit, la finalul competiției, cu mai multe probleme de sănătate.

Câștigătorul competiției Survivor România a povestit în primul său vlog pe care l-a făcut după revenirea acasă, despre despre aventura din Republica Dominicană.

El a povestit că nu i-a fost deloc ușor în competiție și, pe lângă premiul în bani, s-a întors cu o serie de probleme medicale,

Zanni a mărturisit că are sângele infectat cu o bacterie și, de aceea, trebuie să urmeze un tratament cu antibiotic.

„În momentul de față, sunt foarte bine. Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc. Și cu banii pe care i-am câștigat, știți bine ce am spus că fac. O să cumpăr un apartament”, a mărturisit Zanni.

Tânărul a mai povestit că în timpul competiției s-a ales cu mai multe răni de pe urma mușcăturilor de păianjen, de pe urma cărora i-au rămas cicatrici.

Zanni anunță dezvăluiri în premieră din timpul show-ului
El le-a promis urmăritorilor săi că va face mai multe dezvăluiri din timpul emisiunii și povesti lucruri în premieră.

„Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți.

Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu. Toți căutau să mă penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate.

În momentele în care eu am exagerat, așa a zis lumea, că am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate. Au ieșit demonii din mine și am răbufnit. Mie nu îmi vine să cred ce șerpalăi erau acolo. Oameni care aveau o vârstă, care puteau să fie părinți și bunici, se comportau libidinos, iar eu eram șocat. Sunt convins că v-a fost scârbă de mine multora. Și mie mi-a fost”, a spus Zanni.

CITEȘTE ȘI...