Fără cuvinte! Andreea Tonciu a fost bătută în București. Vedeta, atacată cu cuțite: Poliția a ajuns de urgență

Situaţie incredibilă. Vedeta de la Kanal D este în stare de şoc, după ce a fost atacată cu cuţite! Andreea Tonciu a fost bătută în București.

Andreea Tonciu, bătută pe o stradă din Bucureşti

Andreea Tonciu şi-a şocat fanii cu câteva filmuleţe postate pe Instagram. Vedeta a povestit cu lacrimi în

ochi cum a fost bătută în Bucureşti şi atacată cu cuţite. Aceasta se afla în maşină, împreună cu soţul ei, dar şi fetiţa.

Vedeta de la Kanal D a trecut prin momente groaznice, mai ales că Poliţia a trebuit să intervină, iar Daniel Niculescu a avut nevoie de intervenţia medicilor de la Ambulanţă.

“În 2020, mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie! Te atacă cu cuțite! N-am văzut așa ceva…

cine atacă cu cuțite! În ce lume trăim, fraților?! În junglă? Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”,a povestit Andreea Tonciu.

Şocată de cele întâmplate, bruneta a dorit să le arate şi internauţilor ce a păţit, dar şi pentru a le atrage atenţia asupra pericolului de pe şosele. Mai mult, Andreea a postat şi două

fotografii cu atacatorul şi cu maşina acestuia, rugându-şi fanii să o anunţe în cazul în care ştiu ceva despre persoana care a dorit să le facă rău.

Momentan, nu se cunosc detalii despre motivul altercaţiei, însă cel mai probabil a fost vorba despre o şicană în trafic care se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Atacatorul Andreei Tonciu, găsit de poliţie

Din păcate, oamenii legii nu au reuşit să îl prindă pe agresor la locul incidentului, însă acesta a fost găsit la scurt timp după fugă.

„Poliția este în alertă! Îl caută pe acest individ care ne-a atact cu cuțite”, a scris Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei cu bărbatul.

“Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor”, a declarat Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

CITEȘTE ȘI...