Denisa Răducu, plânsă de familie și fani de ziua ei de naștere! Manelista ar fi trebuit să împlinească 31 de ani: ”Te vom iubi mereu”

3 ani fără Denisa Răducu, 3 ani în care familia artistei face față cu greu pierderii suferite! Denisa Răducu, plânsă de rude și fani de ziua ei de naștere! Manelista ar fi trebuit să împlinească 31 de ani! Ce a apărut pe contul ei de Facebook?

Vestea conform căreia Denisa Răducu s-a stins din viață continuă să fie un șoc pentru toată lumea! Celebra manelistă a murit pe data de 23 iulie 2017, după ce a pierdut lupta cu virusul hepatic C, același virus de care a murit și Fănica, prima soție a lui Florin Salam, în anul 2009. Ieri, 13 decembrie, Denisa Răducu ar fi împlinit 31 de ani!

Denisa Răducu, plânsă de familie și fani de ziua ei de naștere! Artista de manele ar fi împlinit 31 de ani

Familia, rudele, apropiații și cei care au iubit-o și au apreciat-o pe Denisa Răducu, s-au întrecut în mesaje pline de tristețe pe rețelele de socializare ale artistei. Una dintre cele mai bune prietene ale regretatei artiste și-a plâns durerea pe contul de Facebook! Mihaela nu poate concepe pierderea suferită și abia face față suferinței!

”Te iubesc surioară 😭 Al 4 lea an în care iti serbezi ziua de naștere în lumea celor drepți, al 4 lea an în care nu ne poti raspunde fizic la milioanele de mesaje pe care le primești… Ești si vei ramane un exemplu de modestie , frumusete si talent. Te iubim si te vom iubi mereu! #IngeriiNuMor”, a scris tânăra pe Facebook.

Durerea este cu atât mai mare cu cât ieri și-ar fi dorit să-i zică ”la mulți ani” fizic, ci nu printr-un mesaj ca amintire. De altfel, pe rețelele de socializare ale Denisei, fanii scriu în continuare mesaje și se arată foarte afectați de moartea manelistei, dar mai ales, de postările pe care le fac membrii famiilor.

”Astăzi ar fi trebuit să ti uram “la multi ani “,dar din pacate Dumnezeu te a vrut alături de El! Nu putem decât,cu lacrimi în ochi să aprindem o lumânare și sa ne gandim la tine… Ceea ce facem mereu de cand ai plecat dintre noi! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE suflet bun si curat!😥 ne lipsești enorm!😥”, a mai scris Mihaela.

Familia a refăcut mormântul Denisei Răducu

Și pentru ca Denisa Răducu să-și doarmă somnul de veci în liniște și pace, familia a refăcut mormântul regretatei maneliste. Rudele au scos din buzunar aproximativ 12.000 de euro pentru toate

reamenajările locului de veci. În plus, cumnatul Denisei a declarat că va renova și casa în care ar fi locuit manelista. Pentru locuință, familia o să cheltuie nu mai puțin de 100.000 de euro.

”Noi o să ne mutăm în casă mai încolo, la bătrânețe, după ce ne vom întoarce din Spania, dar important este să terminăm și să arate totul așa cum credem noi că și-ar fi dorit și Denisa. Până acum investiția în imobil a ajuns la circa 40000 de euro, dar cred că la final, cu finisări cu tot, va costa totul peste 100.000 de euro”, a declarat Florian, cumnatul Denisei.

CITEȘTE ȘI...